Drinken
Naast een lekker hapje is drinken ook erg belangrijk wat doe je nu bij bijvoorbeeld een lekker stukje biefstuk. Of weten de mensen graag wat ze willen hebben. Zorg er dan voor dat u dat in voorraad hebt. Nee verkopen kan ervoor zorgen dat de klanten niet meer terug komen. Dit alles heeft dus te maken met goede service. Mocht je wijn inschenken probeert er dan altijd een leuk verhaaltje erbij te vertellen. Waar de wijn vandaan komt of hoe het is ontstaan. Mensen stellen dat op prijs en zouden daarom ook onbewust meer fooi geven. Mocht je een nieuwe brasserie zijn is het belangrijk dat je op de hoogte bent van wat je concurrenten doen. Mochten zij een nieuw drankje opnemen in hun assortiment en gasten vinden dat lekker zult u erover na moeten denken om hetzelfde drankje ook op te nemen in uw assortiment. Ook als oude brasserie is het belangrijk om mee te gaan met een aantal vernieuwingen. Het opknappen van oude interieurstukken, denk aan bijvoorbeeld de tafels en de stoelen. Of juist apparaten in de keuken. Het kan zijn dat sommige apparaten al zo oud zijn dat ze niet meer voldoen aan veiligheids- waarden. Dat kan er voor lijden dat als ergens een kortsluiting ontstaat waardoor er brand komt dat het niet verzekerd wordt.
