Drinken

Drinken

Naast een lekker hapje is drinken ook erg belangrijk wat doe je nu bij bijvoorbeeld een lekker stukje biefstuk. Of weten de mensen graag wat ze willen hebben. Zorg er dan voor dat u dat in voorraad hebt. Nee verkopen kan ervoor zorgen dat de klanten niet meer terug komen. Dit alles heeft dus te maken met goede service. Mocht je wijn inschenken probeert er dan altijd een leuk verhaaltje erbij te vertellen. Waar de wijn vandaan komt of hoe het is ontstaan. Mensen stellen dat op prijs en zouden daarom ook onbewust meer fooi geven. Mocht je een nieuwe brasserie zijn is het belangrijk dat je op de hoogte bent van wat je concurrenten doen. Mochten zij een nieuw drankje opnemen in hun assortiment en gasten vinden dat lekker zult u erover na moeten denken om hetzelfde drankje ook op te nemen in uw assortiment. Ook als oude brasserie is het belangrijk om mee te gaan met een aantal vernieuwingen. Het opknappen van oude interieurstukken, denk aan bijvoorbeeld de tafels en de stoelen. Of juist apparaten in de keuken. Het kan zijn dat sommige apparaten al zo oud zijn dat ze niet meer voldoen aan veiligheids- waarden. Dat kan er voor lijden dat als ergens een kortsluiting ontstaat waardoor er brand komt dat het niet verzekerd wordt.

timur-romanov-PSj-v1o2s28-unsplash

Gezelligheid onder jongeren

Een brasserie is ook prima geschikt voor mensen onder de 18 jaar. Die kunnen dan alleen geen alcohol drinken. Daarvoor zijn er genoeg alcoholvrije dranken. Wat erg populair is is dan thee. Vaak zie je dat het verse muntthee is of thee met honing erin. Want ook een brasserie verkoopt warme dranken. Niet alleen onder jongeren zijn warme dranken erg populair nee, ook onder oudere mensen. Of heeft u toch meer zin in een verse jus-de-orange. Tegenwoordig is het ook erg belangrijk dat je je bezighoudt met hoe vers de producten zijn. Niet voor de brasserie, maar voor de mensen die daar graag genieten van een heerlijk drankje.

Over heerlijke drankjes gesproken, drinken steeds meer jongeren van net 18+ graag een lekker biertje op het terras. Veel van die jongeren hebben al wel eerder bier op. Thuis of bij vrienden. Ze weten dus als geen ander wat voor een bier zij lekker vinden. Dat varieert met wat zij hebben leren drinken. Zo zie je ook dat de jongens meer van een lekker koud biertje houden en de meiden eerder kiezen voor een wijntje of een rosé. Net als bij de jongens hebben de meeste meiden al wel is een keer een wijntje op of en rosé.

Meer Te Weten Komen

pinar-kucuk-1468356-unsplash.jpg

Eten

coralline-clin-gmCAsHRSJHE-unsplash

Feest

louis-hansel-shotsoflouis-7qeQXRppR9o-unsplash

Lommel